![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 379 Pomógł: 45 Dołączył: 30.06.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Mam takie coś:
i wywala mi tablicę, ale za każdym razem jak się wykona pętla to dodaje elemnet.
Nie wiem jak zrobić żebym miał po wypisaniu z bazy wszystkich danych w tablicy i żeby każda dana miała swój index żebym póżniej na stronie mógł wypisać te które chce. Oczywiście nie znam całej zawartości bazy danych, tym bardziej, że w każdej chwili ona mze się zmienić. Ten post edytował tomsi 8.10.2008, 19:59:00 -------------------- Jeśli Ci pomogłem kliknij "Pomógł"
Jeśli Ty mi pomogłeś kliknę "Pomógł" |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 890 Pomógł: 65 Dołączył: 13.11.2005 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przenieś wyświetlanie poza pętlę xDxDxD
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 182 Pomógł: 14 Dołączył: 20.09.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Trochę się pogubiłem w Twoim opisie problemu, więc nie jestem pewien, ale chyba chodzi Ci o coś takiego
mysql_fetch_array($dane, MYSQL_ASSOC)? Gdybyś następnym razem trochę wolniej opisywał to, co jest rezultatem burzy neuronów w Twojej głowie, to może mógłbym udzielić trafniejszej odpowiedzi ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 379 Pomógł: 45 Dołączył: 30.06.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
No racja ~drPayton ależ błąd. Dzięki
~michalkjp być może zaszybko myślałem a za wolno pisałem ![]() -------------------- Jeśli Ci pomogłem kliknij "Pomógł"
Jeśli Ty mi pomogłeś kliknę "Pomógł" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 07:28 |