![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 212 Pomógł: 0 Dołączył: 18.12.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam dosyć początkujący problem. Mianowicie mam w jednym pliku formularz wyszukiwania z bazy, wyświetlanie i edycje danych rekordów. Ale problem w odpowiednim rozłożeniu tego wszystkiego. Mianowicie: - formularz wyszukiwania wyświetla się cały czas - wyniki wyszukiwania pojawiają się po wciśnięciu INPUTa - dalej klikam na jakiś rekord, wyniki wyszukiwania znikają i pojawia się pole do edycji danego rekordu - dalej zapisuje zmiany w danym rekordzie - i teraz jak ponownie wyszukuje kolejne dane poprzez formularz, to ten edytowany rekord cały czas jest widoczny. Moja prośba to w jaki sposób odpowiednio poukładać dane moduły aby po kolejnym wyszukiwaniu, wczesniej edytowany rekord NIE był widoczny. FORMULARZ DO WYSZUKIWANIA (WIDOCZNY CAŁY CZAS) WYNIKI WYSZUKIWANIA (WIDOCZNE PO WYPEŁNIENIU FORMULARZA)
EDYTOWANIE DANEGO REKORDU (TO NIE MA BYĆ WIDOCZNE GDY WYPEŁNIAM FORMULARZ I WYŚWIETLAM JEGO WYNIKI)
Oczywiście chodzi zapewne o ten fragment: id='.$_GET['id'].'' no ale tu w edycji to musi być, a dalej jak klikam "submit" w formularzu to w ścieżce cały czas jest widoczny, no i dlatego jest wyświetlany ten fragment. W takim razie może jakoś w formularzu da się to wyeliminować ? -------------------- "timeo danaos at dona ferentes"
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 04:11 |