![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 91 Pomógł: 0 Dołączył: 7.12.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
prowadze forum na regioalnym portalu - forum przybralo dosc duze rozmiary, duzo ludzi sie tam wypoaiwda i coraz czesciej jakies akcje ze ktos kogos obrazil itp ... a ze to forum regionalne to takie sprawy sa czeste - no i w znanym sordowisku. Ktos cos na pisze na jakas firme - od razu wiadomo kto co ...
no i coraz czesciej pisza np. Cytat Czy mogla bym uzyskac informację czy z adresów IP (tu podane kilka adresów) wyszly obraźliwe słowa w temacie (tu jakis tam temat).oczekuję odpowiedzi potwierdzajacej lub negującej I takie pytanie na marginesie czy jest mozliwość uzyskania numerów IP osób piszacych w tym watku, czy nalezy wykonac kroki prawne w tym temacie, czy ewentualnie można sprawdzić z jakiego IP wyszły te posty obraźliwe. no i co ja mam na takie maile odpisywać ... - czy mam w ogóle obowiazek w bazie numery IP piszacych ? - co z ochrona danych osobowych ? - ale nie chce miec znowu jakies przygód z policja prokuraturą itp ... tylko dlatego ze ktos cos napisał |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 09:07 |