![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 281 Pomógł: 0 Dołączył: 8.07.2005 Skąd: EU Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
od razu mowie ze nie jestem na 100% pewien czy ten post umiescic w tym dziele ale... mam takie pytanie do wszystkich, jak myslicie jak stworze taki szablon strony index.php o zawartosci:
gdzie w echo " " bedzie zawartosc jakiejs strony www, to jak google potraktuje index.php, jako spam? czy 'przeleci' ja od poczatku do konca indexujac wszystko tak jak zawsze i w miejscu 'header' zachowa sie jak by przeszlo po linku? czy? interpreter php przeleci najpierw echo i wyrzuci tylko zawartosc header i dopiero wtedy google wejdzie i nie zauwazy co bylo w 'echo' ? pozdrawiam Ten post edytował batman 7.10.2008, 08:40:13
Powód edycji: nobody expects spanish inquisition
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Ten kod nie zadziała.Header musi byc wywolany zanim cokolwiek zostanie wyslane do przegladarki
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 1 Dołączył: 2.10.2008 Skąd: wertykalne Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Google zobaczy błąd (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 8.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 115 Pomógł: 12 Dołączył: 11.01.2005 Skąd: Zduńska Wola Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy w takim wypadku nagłówki nie zostaną wykonane PRZED wykonaniem echo?
Krótko mówiąc przekierowanie nastąpi z pustej strony (bez wyświetlonej zawartości). Pozdrawiam. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 18.09.2025 - 13:51 |