![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 139 Pomógł: 0 Dołączył: 6.09.2008 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Więc sciągnołem skrypt Downloadu
I gdy chcemy wejsc w jakąs kategorie to link jest taki
Ja chcąc dostosowac go do mojej strony przed nim musze wstawic index.php?show= Więc u mnie link powiniem wyglądac tak:
Lecz niestety niedziała ;( Czy mógłby mi ktoś pomóc? Ten post edytował Dizzy 7.10.2008, 14:06:55 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 54 Pomógł: 0 Dołączył: 26.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy w pliku download.php dostawiles funkcje sprawdzajaca jaka strone sie wybiera..?
Cieżko troszke zgadywać jeśli się nie wie jak budują się Tobie Twoje dynamiczne strony. Ja w kazdym module strony mam taki naglowek:
I po tym nastepuje tresc na danej podstronie, znaczy w module. Jezeli wiec plik download.php byl w pelni funkcjonalna strona, trzeba w nim troszke pogrzebac i wywalic pare rzeczy, zgodnie z Twoja strona. -------------------- zaburzony.pl
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 139 Pomógł: 0 Dołączył: 6.09.2008 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Oto jak buduje się moja dynamiczna strona:
|
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 3 045 Pomógł: 290 Dołączył: 20.01.2007 ![]() |
Proszę zmienić tytuł tematu, tytuł ma opisywać problem.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 568 Pomógł: 192 Dołączył: 7.03.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak 'sciągnołeś' skrypt, sprawdź dlaczego do zmiennej kat nic nie przypisuje, bo jak sam widzisz:
download.php?op=view&kat= po równa się nie ma nic... -------------------- |
|
|
--Dizzy-- |
![]()
|
Goście ![]() |
Przypisuje przypisuje... ale dałem bez zmiennej
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 850 Pomógł: 120 Dołączył: 15.02.2007 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.07.2025 - 20:14 |