![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Administrator serwera Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 909 Pomógł: 0 Dołączył: 12.08.2003 Skąd: /var/www/wroclaw.php Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nio właśnie... Ktoś z Was będzie 22.01 na targach w Warszawie?
-------------------- Powrót do przeszłości :)
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja ... nie bedę
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 263 Pomógł: 0 Dołączył: 13.07.2003 Skąd: wawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja i zapraszam serdecznie całą reszte :wink:
może jakiś browarek pózniej ? -------------------- www.tigroup.pl Rozwiązania informatyczne dla sektora MSP.
Projektowanie i tworzenie stron www, dedykowane rozwiązania e-biznes, outsourcing usług programis |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 566 Pomógł: 18 Dołączył: 23.08.2003 Skąd: Łomża Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak dobrze pujdzie to GrayHat zaszczyci was swą obecnością
![]() -------------------- *Note: No animals were killed durning the construction of this post.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 191 Pomógł: 0 Dołączył: 16.05.2003 Skąd: POLAND Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat jak dobrze pujdzie to GrayHat zaszczyci was swą obecnością
![]() Podejrzewam, że jeżeli organizator tych targów czyta forum.php.pl, to juz jutro rano złoży wniosek do prokuratury i potroi siły ochrony. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator serwera Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 909 Pomógł: 0 Dołączył: 12.08.2003 Skąd: /var/www/wroclaw.php Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja wyjeżdżam z Wrocławia pociągiem IC o 6:42, więc ok. 11:30 będę w Warszawie...
Wracam również IC... O 18:13 mam pociąg, a więc mniewam iż znajdzie się czas (poza zwiedzaniem wystawy) na wypicie czegoś za zdrowie forumowiczów... ![]() Ustalamy jakiś punkt i czas zbiorczy? Jeżeli chodzi o Warszawę, to jej nie znam, więc proponuję pod Pałacem KiN... Tylko jeszcze godzinę musimy ustalić... No chyba, że puńkta ustalamy jako: Wrocław Główny, 22.01.04 godz. 6:42... ![]() A będąc dokładnym: Wagon 6... ![]() W razie gdybym nie zdążył się z wami umówić bądźcie tak mili i kliknijcie SMSa: 693843399... -------------------- Powrót do przeszłości :)
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 0 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Halinów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja też jutro będę, to podajcie może jakiś punkt zbiorczy, to się trochę ludzi z tego forum zbierze :wink:
|
|
|
![]()
|
|
Proponuję pod głównym wejściem do Pałacu Kultury i Nauki o 12:00...
Chodź jeżeli chcesz, to możesz wpaść na Dworzec Centralny... Przyjeżdżam o 11:32 (IC Odra...) -------------------- Powrót do przeszłości :)
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 223 Pomógł: 0 Dołączył: 13.01.2003 Skąd: 3rd ball of mud behind a big ball of burning gas Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja nie jadę - tymczasowy kryzys finansowy
![]() Pozdrawiam. -------------------- It's Time to Join the PLD Linux Generation!
<? while (!$success) { $try++; } ?> |
|
|
![]()
|
|
Problemów nie było żadnych...
Jeżeli prenumerujesz CHPIa lub ENTERa to masz wejście po godz. 15 (oficjalnie) za darmo. Praktyka jest taka: ja wszedłem już o 12:30 na kartę klubu CHIPa... Szkoda, że się w sumie nie spotkaliśmy... W sumie wina może leżeś po mojej stronie... w Warszawie byłem 2 czy 3 raz w życiu... Natomiast tak na cały dzień to po raz pierwszy! Za to możecie żałować, że nie słyszeliście jak facecik z OpenOfficePL się męczył gdy po marnej (czyt. tandetnej) prezentacji ludziska zaczęły zadawać pytania... To można nazwać Porażką przez duże "P"! Było z czego się pośmiać... Ale byłem kulturalny... Nie wybuchnąłem śmiechem na to, że facet zajmuje się "programowaniem KDE", "OpenOfficePL korzysta jawnie z Mozilla Mail" a do tego wszystkiego: "Nie zintegrujemy naszego programu z konquerorem, bo nie jest on stworzony dla Windows"... Aaaa... Jako, że kod programów na licencji OpenSource jest dostępny za darmo, to ja mogę sobie zmienić go i podpisać, że to moja praca... Gdzie ja żyje? @scanner: Dzięki za pomoc... -------------------- Powrót do przeszłości :)
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Aaaa... Jako, że kod programów na licencji OpenSource jest dostępny za darmo, to ja mogę sobie zmienić go i podpisać, że to moja praca...
No nie wiem.... Możesz podpisać sie, że Twoja praca to to, co sam zrobiłeś - ale reszta ma swoich autorów. Nie wiem, bo nie znam zasad tych licencji. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
I w źródle (które MUSISZ udostępnić) i w programie KONIECZNE jest zaznaczenie, że program powstał przy pomocy takiego kodu stworzonego przez takich ludzi...
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 223 Pomógł: 0 Dołączył: 13.01.2003 Skąd: 3rd ball of mud behind a big ball of burning gas Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Problemów nie było żadnych...
Jeżeli prenumerujesz CHPIa lub ENTERa to masz wejście po godz. 15 (oficjalnie) za darmo. Praktyka jest taka: ja wszedłem już o 12:30 na kartę klubu CHIPa... Nie uśmiechało by mi się wchodzić po 15. W tamtym roku będąc na targach wszyscy się zwijali o 15 a większość chowała sprzęt za ladą - zwalała się dzieciarnia. Pewnie problemu by nie było z wejściówką bo dostałem oficjalne zaproszenie na konkurs Teraz Internet, który jest rozstrzygany własnie na targach. W tamtym roku zwinąłem nawet stamtąd nominację ![]() Pozdrawiam. -------------------- It's Time to Join the PLD Linux Generation!
|
|
![]()
|
|
kwiateek...
Twoje zaproszenie i tak nie zmieniło by uciechy jaką miałem z ludzi z OpenOfficePL... ![]() -------------------- Powrót do przeszłości :)
![]() |
|
|
![]()
|
|
Cytat kwiateek...
Twoje zaproszenie i tak nie zmieniło by uciechy jaką miałem z ludzi z OpenOfficePL... ![]() ![]() A była prezentacja developerow z PLD? Bo cos tak slyszalem... Pozdrawiam. -------------------- It's Time to Join the PLD Linux Generation!
|
|
![]()
|
|
Nie... na tych nie miałem przyjemności się natknąć...
![]() |
|
|
![]()
|
|
Cytat Nie... na tych nie miałem przyjemności się natknąć...
A zdjecia hostess masz ![]() -------------------- It's Time to Join the PLD Linux Generation!
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 701 Pomógł: 0 Dołączył: 26.06.2002 Skąd: Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
qrde zawsze fajne imprezy sa w wawie :/ zrobili by cos w Zielonej Gorze ... gdzie ja mam petycje napisac, zeby mi zrobili tu Expo...
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 08:35 |