![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 266 Pomógł: 9 Dołączył: 21.05.2008 Skąd: Łomianki Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam skrypt napisany w JS. odpowiada on za ukrywanie tectu i pokazywanie po kliknięciu w napis. Niestety działa tylko pod Mozilla i Safari, a pod IE i operą nie. Może widzi ktoś błąd w tym kodzie lub może podpowiedzieć jakieś optymalne rozwiązania?
Pozdrawiam, ArekJ -------------------- ![]() "Do bramy, bo pada deszcz Gdy zaćpiesz przejdzie dreszcz I wróci, wróci tęcza barw I pęknie twój wrogi świat" R. Riedel |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 207 Pomógł: 44 Dołączył: 18.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po pierwsze niepotrzebnie umieszczasz ten sam skrypt kilka razy na stronie... Umieść go jeden raz przed zamknięciem head a z reszty strony wykasuj.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 266 Pomógł: 9 Dołączył: 21.05.2008 Skąd: Łomianki Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chyba nie zabardzo mogę, bo to panel w PHP-Fusion
![]() A jednak dało rade ![]()
i działa, nie wiem tylko czy pod każdą przeglądarką bo nie mam Ie, ani Opery na macu więc muszę poczkeac ![]() EDIT: No i nadal działa tylko pod Safari i FF ![]() ![]() ![]() Przepraszam, ze podnosze temat, ale naprawdę mi zależy ![]() Ten post edytował ArekJ 6.10.2008, 21:24:56 -------------------- ![]() "Do bramy, bo pada deszcz Gdy zaćpiesz przejdzie dreszcz I wróci, wróci tęcza barw I pęknie twój wrogi świat" R. Riedel |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 04:58 |