![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 493 Pomógł: 8 Dołączył: 7.07.2007 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie.
Zlecę wykonanie skryptu obliczającego odległości między miejscowościami( z uwzględnieniem kodu pocztowego jeśli miejscowości docelowych jest więcej.) Jak ma wyglądać skrypt? Odległość startowa jest podana i stała ( moja miejscowość!) użytkownik wpisuje odpowiednie dane w formularzu- zrobię sam- ( potrzebne mi do wyceny usługi) i podaje miejscowość docelową. Jeśli jest więcej miejscowości o podanej nazwie- skrypt prosi usera o podanie kodu pocztowego. Skrypt oblicza i podaje odległość w km, ja obrabiam te dane (skrypt obróbki danych zrobię sam) - obliczam koszt usługi i wyświetlam końcową cenę. Potrzebuję skryptu obliczającego odległości przy danych: miejscowość_start($moja_miejscowość), kodpocztowy_start ($kod_start), miejscowość_meta ($miejscowość_meta) i kodpocztowy_meta ($kod_meta). Albo bota który łączy się ze stroną www skąd pobierać będzie dane odległości. Czekam na oferty i propozycje cenowe. Mój gg to 6186366. Pozdrawiam. miccom Ten post edytował miccom 16.10.2008, 10:46:17 -------------------- Jeśli pomogłem- kliknij POMÓGŁ-przyda się ;)- jeśli piszę bzdury- pisz pod postami. Poprawię się.
PISZĘ POPRAWNIE PO POLSKU! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 012 Pomógł: 109 Dołączył: 26.09.2003 Skąd: nexis.pl Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 08:25 |