![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 59 Pomógł: 0 Dołączył: 4.10.2008 Skąd: Małopolska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Jak uzyskac host ludzi którzy byli na mojej stronie ? Chodzi mi o to żeby wszyscy co byli na mojej stronei ich hosty były zpisywane do jakiegoś pliku np. hosty.txt . ? Jeżeli macie jakieś swoje gdzieć przykłady to prosił bym jeśli można oczywiście
![]() Pozdrawiam. -------------------- Najlepsze filmiki z sieci |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 69 Pomógł: 11 Dołączył: 5.10.2008 Skąd: Wielkopolska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak dla mnie to coś takiego wystarczy:
Kod <?php $hostname=gethostbyaddr($_SERVER['REMOTE_ADDR']); $log="$hostname \n"; $plik=fopen("logi.txt","a+"); flock($plik, 2); fwrite($plik,$log); flock($plik, 3); fclose($plik); ?> Pamiętaj o chmodach ![]() Ten post edytował lwc 5.10.2008, 10:41:31 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 59 Pomógł: 0 Dołączył: 4.10.2008 Skąd: Małopolska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A może masz jeszcze formularz
![]() ![]() -------------------- Najlepsze filmiki z sieci |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 69 Pomógł: 11 Dołączył: 5.10.2008 Skąd: Wielkopolska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli chodzi o banowanie to wystarczy poszukać w google. Takie rzeczy były wałkowane i tutaj i w innych zakątkach internetu. Przykładowa strona: LINK
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 26.06.2025 - 05:51 |