![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 447 Pomógł: 191 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam array'a który wygląda w ten sposób
chciałbym wyświetlić tą tablicę w ten sposób jednak nie mam pojęcia jak to zrobić w sposób fachowy, jak widzicie, te numerki niesą kolejne, więc moim zdaniem ciężko to wrzucić w pętle czy więc jest jakiś inny sposób?? mógłby mnie ktoś naprowadzić na dobry tor? ![]() -------------------- :)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 447 Pomógł: 191 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wielkie dzięki, oto chodziło ;]
edit:// napisałem sobie tą pętle (oczywiście przedmówca mi pomógł), ale z niewiadomych mi przyczyn nie wyświetlają się kolory... moja pętla zwróciła mi takie coś niewidzę tutaj błędu, a każda nazwa rangi ma kolor biały, zamiast takiego jaki wpisałem w atrybucie color Ten post edytował peter13135 3.10.2008, 17:53:16 -------------------- :)
|
|
|
-gox- |
![]()
|
Goście ![]() |
[css]
<STYLE type="text/css"> .red{color:red} </STYLE> <select> <OPTION class="red">intag</OPTION> <option><font style="color:red;">inline</font></option> <option style="color:red;"><font style="color:red;">inline</font></option> </select> [css] co ciekawe styl musi dotycznyc slektora opction a nie czcionki.. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 15:48 |