![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 235 Pomógł: 0 Dołączył: 26.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pod php4 pięknie to śmiga i metatagi oraz tytul są wyświetlane a pod php5 tytul i opis sa puste. Jaki może być tego powód ? P.S Mogą być jakieś ucięte cudzysłowy, ale wycinałem wszystko co niepotrzebne, zeby było widac o co chodzi. Ten post edytował majestiq 3.10.2008, 14:14:17 -------------------- Free mp3 download.
|
|
|
-pgrzelka2- |
![]()
|
Goście ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 313 Pomógł: 24 Dołączył: 9.08.2008 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
poprzedniego posta w szkole pisałem i byłem trochę zaspany
powinno być $dane=$_POST['category']['cat_name']; lub $dane=$_GET['category']['cat_name']; w zależności od tego jaką metodą przesyłasz dane. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 235 Pomógł: 0 Dołączył: 26.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Myślałem że zadziała z tą poprawką, ale dalej pod 'piątką' jest lipa.
Może jeszcze gdzieś tego użyć ![]() -------------------- Free mp3 download.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 313 Pomógł: 24 Dołączył: 9.08.2008 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
daj na początku
error_reporting (E_ALL); może zobaczysz jakieś błędy których normalnie nie widać -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Kurde, nie mialem w ogole czasu na kontynuowanie tego topicu, ale juz go mam
![]() W każdym razie może ktoś wie dlaczego mój kod nie chce działać prawidłowo pop php5 ![]()
Tytul i opis są ciągle puste (tylko myślniki widać) a w php4 wszystko jest ok. Co może być tego powodem ? -------------------- Free mp3 download.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 48 Dołączył: 23.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
żadnych błędów?
daj rozszerzenie .php5 i zobacz czy zadziała -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
może nie masz php5 na serwie?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Nie no mam. Serwer jest na nazwa.pl i oni zmieniają przymusowo php z 4 na 5 za miesiąc, a teraz można sobie jeszcze wybrać wersje (żeby przetestować czy wszystko będzie ok).
No i jak zmieniam interpretowanie plików na php5 to jest lipa :/ -------------------- Free mp3 download.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 48 Dołączył: 23.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jeżeli jesteś wepien że wszystko dobrze robisz to napisz do admina serw'a
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 06:49 |