![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 80 Pomógł: 0 Dołączył: 27.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
kod wyglada tak
a problem jest tego typu ze pomimo ze folder tworzy sie z uprawnieniami 777 to skrypt php ktory ma zapisac do niego jakies zdjecie nie moze tego zrobic, a w total commanderze jak chce nadpisac prawa dostepu to wyswietla "nie mozna zmienic atrybutow plikow zdalnych" jak temu zaradzic?? nie ratuje mnie zadna funkcja z ftp_chdir bo musi byc to narzedzie uniwersalne ktore bedzie kopiowane i konfugurowanie go za kazdym razem byloby glupota |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 274 Pomógł: 35 Dołączył: 18.07.2008 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Spróbuj tak:
i zdjęcie wrzucaj poleceniem copy (u mnie na serwerze działa) Na niektórych serwerach tak jest, że nawet nie usuniesz tego katalogu z poziomu ftp musisz przez stronę stworzyć skrypt Ten post edytował webasek 3.10.2008, 10:35:20 -------------------- "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota,
choć nie jestem pewien co do tej pierwszej." Albert Einstein Wirtualny Rynek Predykcyjny |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 80 Pomógł: 0 Dołączył: 27.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no niestety nie dziala... skrypt dodawania obrazka sie wykonuje... nie wyskakuja zadne bledy ale obrazki nie umieszczaja sie w tych folderach ktore robie za pomoca skryptu
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 274 Pomógł: 35 Dołączył: 18.07.2008 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A ładuje je gdziekolwiek?
Podaj kod całego ładowania obrazków do folderów wraz z ich tworzeniem. -------------------- "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota,
choć nie jestem pewien co do tej pierwszej." Albert Einstein Wirtualny Rynek Predykcyjny |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 326 Pomógł: 121 Dołączył: 23.07.2008 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Katalogu nie mozesz skasowac poniewaz, jego wlascicielem jest serwer WWW (najczesciej uzytkownik 'nobody') a nie Ty jako uzytkownik konta. Pokaz kod zapisu obrazka.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 06:26 |