![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 47 Pomógł: 0 Dołączył: 8.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam...
Czy wiecie cos na temat o takim problemie? Otoz.. mam taki problem.. ze czasami... JEDNO klikniecie np. w link skutkuje podwójnym jego wykonaniem. Z założenia powinna wykonać sie tylko jedna funkcja... a nie jest tak... Wykonuja sie dwie.. jedna w niewidoczna dla użytkownika. Sprawdzając to na bazie to po jednym kliknięciu dopisują sie 2 rekordy... gdzie w INSERT jest tylko dodawany jeden... taki blad wystepuje czasami... a zwykle jest ok o co w tym chodzi?!?!? w czym moze tkwic problem? w sesjach? includach? niezadeklarowanych zmiennych? blednych zapytaniach? moze ktos z takim przypadkiem sie spotkal? Prosze o odpowiedz |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 54 Pomógł: 0 Dołączył: 26.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przydałby się kod generujący owe podwójne wykonanie..
Jeżeli to jakiś formularz, może by tak dać mu stempel by nie mógł się wykonać wielokrotnie..? -------------------- zaburzony.pl
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 47 Pomógł: 0 Dołączył: 8.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jest to strona (gra internetowa)
W głównym indexie jest switch na podstrony. A na podstronach sa linki które pelnia jakaś funkcje... czasami funkcja odpala sie dwa razy... zamiast raz... Nie wiem o co z tym chodzi, od tygodnia sie głowie... W poprzednim layout'cie to nie wystepwowalo... W każdym bądź razie próbowałem rozbierać stronę na części... Problem mozliwe ze tkwi z indexem głównym.. bo jak pozostawiłem zwykła podstronę i odpalałem funkcje to nie wystąpił ten przypadek.. może taki przypadek.. W kazdym badz razie w czyms musi byc blad... Nie wiem czy to sesje, includy, niezadeklarowane zmienne, bledne zapytania? albo moze CSS ? Nie wiem.. a moze problem tkwi ze kazda podstrona tez ma taki <html> itd...? Ten post edytował mazc 2.10.2008, 21:36:13 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 23:03 |