![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 15.12.2004 Skąd: KrK Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam!
zwracam się do Was użytkowników forum z prośbą o wypełnienie ankiety, do której przekierowuje poniższy link. Jest to dla mnie ważne, ponieważ zebrane dane posłużą za podstawę mojej pracy inżynierskiej. Wszystkie informacje zawarte są w kwestionariuszu. Uprzejmie dziękuję za czas, który zostanie przez Was poświęcony na wypełnienie tej ankiety. Link do ankiety: http://www.ankieta.baruch.pl Pozdrawiam, Dawid Baruch -------------------- SpannerDEV.pl - Support Invision Power Board (IPB, IP.Board), skiny IP.Board i na fora, Tworzenie stron WWW, Mody do IP.Board
IPSBeyond.pl - Support IP.Board, Modyfikacje IP.Board, Skiny IP.Board |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Wypełniłem
![]() Jedna uwaga - pole [wiek]: [1900]-[2008] Słabe gramatycznie. Rok urodzenia byłby lepszy. Pozdrawiam. -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 2 921 Pomógł: 269 Dołączył: 11.08.2005 Skąd: 127.0.0.1 ![]() |
Wypełnione. Powodzenia w pisaniu inżynierki.
-------------------- I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 8 Dołączył: 2.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wypełnione, miłej pracy i powodzenia
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 00:36 |