![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 4 Dołączył: 6.05.2007 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam pytanie o to takie: Jaką ilość zdjęć zalecalibyście w jednym katalogu? Np. ile zdjęć maksymalnie w jednym katalogu, aby serwer mógł szybko taki plik namierzyć? Dzięki za odp. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 279 Pomógł: 15 Dołączył: 29.04.2005 Skąd: Gdynia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To praktycznie nie ma znaczenia. Może ich być milion miliardów.
[edit]: ew. z powodów czysto praktycznych zalecałbym jak najmniejszą ![]() Pozdrawiam. Ten post edytował Lars 2.10.2008, 13:53:07 -------------------- (\.../) This is Bunny. Copy and paste bunny into
(O.o) your signature to help him gain world domination. (> <) Zanim zapytasz | Też się przyda | Pomogłem ci? Kliknij "Pomógł" |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 246 Pomógł: 8 Dołączył: 2.04.2006 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja nie glosuje bo tak wlasnie powstaja ograniczenia na darmowych serwerach
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 4 Dołączył: 6.05.2007 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki za odp.
Testowałem dwa katalogi: w jednym 1 000 zdjęć w drugim 50 000. Żadnych różnic w czasie. Dziwi mnie duza ilosc odpowiedzi 1000. Jedynym minusem dużej ilości plików w katalogu jest czas pobierania listy plików przez klienta FTP. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 597 Pomógł: 30 Dołączył: 19.02.2003 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja nie glosuje bo tak wlasnie powstaja ograniczenia na darmowych serwerach ![]() Tak jakby ich nie było na płatnych... -------------------- Zapraszam na mój php blog, tworzenie stron.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 1.07.2025 - 06:57 |