![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 896 Pomógł: 76 Dołączył: 15.11.2003 Skąd: Sosnowiec/Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po podłączeniu sfGuard do wygenerowanego admina mam mały problem.
W menu panelu administracyjnego mam ling wylogowujący: Po kliknięciu na niego przenosi mnie pod adres http://localhost/projekt/web/backend_dev.php/ co jest dobre, ale wyświetla mi się biała strona, bez żadnych elementów layoutu. Gdy nacisnę w przeglądarce F5 strona się odświeża i wyświetla poprawnie layout i moduł logowania sfGuard. Domyślam się, że zamieszałem coś z routingiem, to mój routing.yml do backendu: # default rules homepage: url: / param: { module: news, action: list } default_symfony: url: /symfony/:action/* param: { module: default } default_index: url: /:module param: { action: index } default: url: /:module/:action/* sf_guard_signin: url: /login param: { module: sfGuardAuth, action: signin } sf_guard_signout: url: /logout param: { module: sfGuardAuth, action: signout } sf_guard_password: url: /request_password param: { module: sfGuardAuth, action: password } Będę wdzięczny za pomoc, pozdrawiam. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 289 Pomógł: 77 Dołączył: 5.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
i znalazłeś rozwiązanie tego problemu ? Mam tak samo na localhoscie i sf 1.1
a może ktoś inny wiec o so chozi ? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 896 Pomógł: 76 Dołączył: 15.11.2003 Skąd: Sosnowiec/Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie znalazłem co prawda rozwiązania, ale po uruchomieniu projektu na sewerze produkcyjnym problem przestał istnieć. Być może dzieje się tak tylko w trybie developerskim. Uruchom projekt na localhoście w trybie prod i sprawdź. Ja nie miałem czasu tego analizować i tu też nikt nie miał pomysłu o co chodzi. Pozdrawiam.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 01:15 |