![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 47 Pomógł: 0 Dołączył: 7.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam taki oto maly kodzik: Kod $pdf->addSociete( "Sprzedawca:\n", ); I chcialbym zeby tekst "Sprzedawca" zostal pogrubiony. Prosze o pomoc |
|
|
![]()
|
|
![]() Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
i gdzie lezy problem? podstawa htmla i tag <b>
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 47 Pomógł: 0 Dołączył: 7.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jesli myslisz o tym '<b> tekst </b>' to nie dziala
|
|
|
![]()
|
|
![]() Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
no to bez podania chociaz funkcji addSociete to z gwiazd, przynajmniej ja nie zgadnę
![]() sadzac po $pdf to jakas klasa pdfa, wiec mzoe ona ma funkcje do takich upiększeń? |
|
|
![]()
|
|
To znaczy mowiac scisle to wyglada to tak:
$pdf->addClientAdresse("Odbiorca: tekst1 tekst2 tekst3 tekst4"); i chcialbym zeby tylko 'odbiorca' zostal pogrubiony a reszta normalna czcionka Prosze o pomoc |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
@simon jestes niesamowity
![]() no nic, ale do rzeczy. strzelam ze wynikem jest pdf. musisz wiec ustawic bolda dla czcionki. jesli to jest fpdf to: http://www.fpdf.org/ Cytat //Arial bold 15
$pdf->SetFont('Arial','B',15); -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
dzieki ale o tym juz wiedzialem, tylko myslalem ze moge to jakos obejsc bo mam problem z ustawieniem kolumny i wiersza tak zeby pogrubic tylko ta jedna czesc tekstu a reszte pozostawic bez zmian. Pozdrawiam
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 10:58 |