![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-nick- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam
Mam taką zagadke jak w temacie.... chce zrobić tak aby użytkownik (administrator) mógł sam tworzyć strone z danym produktem. Mam już zrobioną baze danych i możliwość zapisywania do niego rekordów ale nie wiem jak utworzyć teraz strone (szablon), czyli plik .php z którego będe mógł potem skorzystać. Jakieś pomysły...? Z góry dzięki za wszystkie posty... Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 101 Pomógł: 7 Dołączył: 16.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak zakładasz ze "administrator" nie ma pojęcia o pisaniu stron, użyj jakiegoś rozbudowanego edytora WYSIWYG, dzięki temu w pewnym stopniu będzie mógł zrobić opis, dodać linki i fotki, a kod z edytora później zapisuje czy to w osobnych plikach czy w bazie...
|
|
|
-NICK- |
![]()
|
Goście ![]() |
Może źle go nazwałem... powedzmy, ze kieronik sklepu mamiec mozliwość dodania nowego produktu. i ma wpisac jego nazwe, cene... itd i jak nacisnie zapisz ma sie utworzyć strona w php....
|
|
|
-gox- |
![]()
|
Goście ![]() |
zwyczajnie robisz podstrone z taka iloscia inputow ile danych da sie wyszegolnic, potem do bazy i juz.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 03:33 |