![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 195 Pomógł: 0 Dołączył: 29.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam kod <embed> filmiku z youtube jak zrobić żeby mi wyświetliło miniaturke filmiku np. 50x50px a po kliknięciu w nią dopiero zaczął się odtwarzać film w normalnym oknie?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 1 Dołączył: 19.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hymm... Nie wiem czy dobrze zrozumiałem . Możesz zrobić tak:
1.Każdy filmik ma przypięte do niego foto które można znaleźć manipulując tym linkiem http://img.youtube.com/vi/LVTofikIIFw/1.jpg gdzie LVTofikIIFw- to nazwa filmiku ,a 1.jpg - nazwa zdjęcia począwszy od 1 - do chyba 3 . 2.Więc na swojej stronie możesz zrobić listę z "foto-miniaturkami" które będą linkami do strony z całym filmem . Można napisać fajny skrypcik który będzie sam tworzył takie linki. 3. Jeżeli chodzi ci o coś bardziej skomplikowanego poczytaj o YouTube APIs and Tools -------------------- In googlii non est, ergo non est.
Umiesz liczyć ... licz od zera - to stwierdzenie rozwiązuje większość problemów z tablicami . |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 10:43 |