![]() |
![]() |
-dr4g0n79- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam mam sobie ten oto plik jest on wczytywany w pliku index.php poprzez przekazanie zmiennej i zaincludowanie ale nie wiem jak zrobic aby po klikneciu w tym pliku na czytaj więcej nie otwierał się on w nowym oknie przeglądarki tylko dokładnie w tym samym miejscu w pliku index.php. Próbowałem poprzez include i zmiane z news.php?.... na index.php?.... tego linku niby zadzialalo ale to odpada bo są tutaj użyte funkcje, które uruchamiają sie po przekazaniu zmiennych i dostaje błedy cos w stylu że ponownie przekazuje wczesniej zadeklarowane zmienne.
Chodzi mi dokladnie o ten fragment <a href="news.php?zmienna=news&id='.$rekord[0].'">czytaj więcej...</A> Prosze o pomoc Dzieki
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 1 Dołączył: 26.09.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chodzi ci o to by "rozwijało tekst"?
Czy też może o to by otwierała się strona w tej samej karcie ale o nazwie "index.php?ciagzmiennych" w pasku adresu ? Jak to pierwsze to albo js, albo ajax jest ci potrzebny. |
|
|
-dr4g0n79- |
![]()
|
Goście ![]() |
obojętne jak aby po kliknieciu na czytaj wiecej nie wyskakiwalo na nowej pustej bialej paskudnej stronie tylko w tym samym miejscu :-(
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 1 Dołączył: 26.09.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
<a href="link.php?costam" target="_self"></a>
powinno być ok |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 02:23 |