![]() |
![]() |
-dcodie- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam wszystkich
![]() mam gotowy formularz do dodawania danych do bazy, wszystko git... wyswietlanie odbywa sie za pomoca kodu podanego nizej i teraz pytanie: - jak 'zrobic' by kazdo klikniecie w link powodowalo wzrost o 1 wartosci clicks dla tego linku ? myslalem, zeby napisac funkcje, ktora dodawalaby to na zasadzie i=clicks, if click then clicks++1, tylko za bardzo nie wiem jak zrobic by pobierala zawsze wlasciwy url? a moze zupelnie inne rozwiazanie ? plz help nup ![]()
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 3 Dołączył: 28.09.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jesli wszystkie linki tez prowadzą do naszego serwisu mozna dodac dodawajke kliknięć na poczatku tych plików docelowych (jesli to nie sa pliki PHP, zawsze mozna zrpobic przekierowanie z nich na wlasciwy plik juz po dodaniu kliniecia )
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 139 Pomógł: 11 Dołączył: 31.01.2005 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie wiem, czy cie dobrze rozumiem...
Można by dodać do linku: Coś takiego:
Następnie gdzieś na początku:
-------------------- Kto pyta - nie błądzi, kto szuka - znajduje.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 29.09.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wszystkie strony beda na serwerze [a wlasciwie .html z includem]
Pride: dobrze mnie zrozumiales, dokladnie o to mi chodzilo ![]() jezeli dobrze zrozumialem to kod
wstawiam na poczatku indexu, na ktorym wszystko sie wyswietla [kod ktory podalem w pierwszym poscie] ? tylko jak skonstruowac inserta, ktory bedzie dodawala tego klika do odpowiedniego linku? na stronie bedzie z grubsza 200-300 linkow... sorry, jezeli pytanie glupie, ale prosze przynajmniej o nakierowanie ![]() wyedytowalem na cos takiego, ale wydaje sie nie dzialac ;] gdzie popelnilem blad?
|
|
|
--dcodie-- |
![]()
|
Goście ![]() |
upne bo dalej nie wykombinowalem - moze dlatego, ze w robocie bylem... ale ani w nocy, ani nad ranem nic weszlo ;D poprawilem rekord z ostatniego postu, ale nic nie dalo [zarowno na glownej jak i na stronie linku] - help
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 14:47 |