![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 58 Pomógł: 0 Dołączył: 16.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej,
Mam zainstalowaną kamerę http://91.203.17.200/ i jest zabezpieczona hasłem. Chcę na innej stronie przy pomocy include lub inaczej dołączyć jedną podstronę. Jak to zrobić (hasło oczywiście znam)? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 607 Pomógł: 23 Dołączył: 8.09.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jeżeli mozesz ujawnic haslo i login publicznie, to mozesz zrobic user:haslo@serwer albo skorzystaj z biblioteki curl" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual. bedzie to obciazalo serwa. zalezy co chcesz pobrac...
-------------------- Audio: Metallica, Soil, RHCP, OffSpring, Green Day, "Retro", Gorillaz, Disturbed, Coma
DB: MySQL 4.1 | php: 4.4.3 Pomogłem Ci? Wciśnij przycisk POMÓGŁ. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 58 Pomógł: 0 Dołączył: 16.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hasło może być jawne chce po prostu wykonać potem operacje typu include('http://costam.html')
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 607 Pomógł: 23 Dołączył: 8.09.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak pisalem skorzystaj z CURL.... Użytkownik bim2 napisał skrypt pobierajacy informacje o userze z n-k, jest tu zastosowany sposob jak wykorzystac curl przy logowaniu i pobieraniu strony. Wzoruj sie na tym:
-------------------- Audio: Metallica, Soil, RHCP, OffSpring, Green Day, "Retro", Gorillaz, Disturbed, Coma
|
|
![]()
|
|
Czy przy pomocy curl można też zalogować się na stronę zabezpieczoną .htaccess?
|
|
|
![]()
|
|
Oczywiście, że się da. Poczytaj dokładnie dokumentacje.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 31.07.2025 - 10:46 |