![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-heit- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam, mam takie funkcje:
Wszystkie dane ładnie wczytuje do formularza edycji, lecz jest problem, gdy chcę zachować zmiany, strona przeładowuje się i nic się nie zmienia. Kiedy wyrzucę z tego zapytania:
WHERE id='$id' wtedy wszystko działa, jednakże zmiany zachodzą we wszystkich newsach. Może ktoś jest mi w stanie pomóc ? Chętnie wysłucham także propozycji co do poprawy działania tych funkcji. Za wszystko z góry dzięki. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 366 Pomógł: 261 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
id masz w tablicy $_GET ale nie pobieraj id z get'a daj w kodzie HTML:
I bez mzieniania tego wyżej powinno smigać ;] Ten post edytował melkorm 28.09.2008, 19:16:53 -------------------- |
|
|
-heit- |
![]()
|
Goście ![]() |
Dzięki mistrzu, działa.
Jest jeszcze taki malutki, jeśli to tak można nazwać - problem, mianowicie gdy kliknę 'Edytuj' przenosi mnie news.php ( tak jak powinno być ), jednakże rekordy nie są zaktualizowane, dopiero po ponownym odświeżeniu zachodzą zmiany. Pozdrawiam. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 366 Pomógł: 261 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
możliwe że w złej kolejności wykonujesz funkcje udpate'u newsa, niestety mało moge powiedzieć bez kodu ;]
-------------------- |
|
|
-heit- |
![]()
|
Goście ![]() |
Dzięki.. wielki plus dla Ciebie, wystarczyło zamienić funkcje miejscami i wszystko śmiga jak należy.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 13:30 |