![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 161 Pomógł: 9 Dołączył: 14.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam taki problem z skryptem. Jest to bot do rapidshare, generuje on directlink do pobierania i wywołuje wgeta do pobrania go. Z tym właśnie jest problem, zamiast pobierać się zawartość pobiera się tylko strona z błędem. Jeśli uruchomię ręcznie wgeta z tym wygenerowanym linkiem w konsoli, to działa i odrazu się pobiera.
Ma ktoś jakiś pomysł? Załączam kod:
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 5 Dołączył: 26.08.2008 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Może spróbuj podać link w ten sposób:
Jeżeli to nie pomoże, to możesz sprawdzić, co wget wypluwa. Stwórz plik np. dump, daj mu chmod 777 i zmodyfikuj komendę:
W pliku dump znajdziesz output wget`a. BTW: Ten plik musi być naprawdę mały, jeśli chcesz go pobrać w ten sposób. Nie zapominaj, że prawie na pewno masz ustawiony czas wykonywania skryptu na góra 2 minuty. Chyba, że to Twój serwer. ;-) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 161 Pomógł: 9 Dołączył: 14.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Teraz nie mogę tego sprawdzić bo znowu mam zajęty rapidshare. Współdzielę jedno ip na nie wiem nawet ilu użytkowników.
Tak to mój serwer ![]() Jeśli zmienię maksymalny czas wykonywania skryptu, to będę mógł bez problemu pobierać dziesiątki 100mg plików? Bo jak to zadziała to dorabiam do tego pętlę z odczytywaniem z listy plików. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.07.2025 - 03:38 |