![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 26.09.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam mały problem, tworzę aktualnie edycję do mojego skryptu newsów i nie chce mi wyświetlać nic w okienku edycji newsa, oto kod PHP: //link odpowiedzialny za pokazanie okienka edytuj // $_get['edytuj]
Proszę o pomoc. Pozdrawiam. Ten post edytował solandsol12 28.09.2008, 16:58:29 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 607 Pomógł: 23 Dołączył: 8.09.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a jesteś połączony z bazą danych? mysql_connect" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual
-------------------- Audio: Metallica, Soil, RHCP, OffSpring, Green Day, "Retro", Gorillaz, Disturbed, Coma
DB: MySQL 4.1 | php: 4.4.3 Pomogłem Ci? Wciśnij przycisk POMÓGŁ. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 26.09.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Konsola błędów JS nic nie pokazuje??
-------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 607 Pomógł: 23 Dołączył: 8.09.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
opisz co się dzieje, przechodzi w ogóle to innego pliku po kliknięciu edycja?
onClick="pokazAlboUkryj('lista3'); return false;" - jak dodajesz to false to nie strona nie załaduje się ![]() -------------------- Audio: Metallica, Soil, RHCP, OffSpring, Green Day, "Retro", Gorillaz, Disturbed, Coma
|
|
![]()
|
|
To jest ten sam plik. Konsola nie pokazuje żadnych błędów.
Ten post edytował solandsol12 28.09.2008, 17:37:26 |
|
|
![]()
|
|
Co nie zmienia faktu, że link jest zły. Odświeża okno? Popraw na ten co Ci dałem.
-------------------- Audio: Metallica, Soil, RHCP, OffSpring, Green Day, "Retro", Gorillaz, Disturbed, Coma
|
|
![]()
|
|
Niestety nic to nie dało.
|
|
|
![]()
|
|
Co nie zmienia faktu, że link jest zły. Odświeża okno? Popraw na ten co Ci dałem. Daj jakiś link ewentualnie... My tu nie wróżymy z fusów. Ten post edytował Spirit86 28.09.2008, 17:43:26 -------------------- Audio: Metallica, Soil, RHCP, OffSpring, Green Day, "Retro", Gorillaz, Disturbed, Coma
|
|
![]()
|
|
Tak, odświeża , lecz okienko jest oparte na skrypcie zwijania i rozwijania i po odświeżeniu te okienko się zwija, gdy kliknę na edytuj pokazuje się treść, lecz znowu odświeża i znowu okienko się zwija .. i tak w kółko
gdy odświeży za pierwszym razem to tekst jest widoczny, lecz gdy kliknę np. na inną zakładkę w panelu a potem wrócę znowu do edycji tekstów to już po kliknięciu na edytuj znowu wyskakuje puste okienko. Ten post edytował solandsol12 28.09.2008, 17:46:11 |
|
|
![]()
|
|
Czyli wyświetla się formularz a nie ma w nim danych? Sprawdź mysql_error() i sprawdź czy są jakieś dane.
|
|
![]()
|
|
Pokazało dane nawet jak wklepałem return i false do linka i przestało odświeżać, lecz gdy przejdę do innej zakładki w panelu admina a potem wrócę do tej z edycją treści to już nie wyświetla tych danych, natomiast gdy znów usunę return i false i odświeżę stronę to pokaże dane, lecz tutaj sytuacja sie znowu powtarza bo jak przejde do jakieś zakładki to juz w edycji danych nie wyświetla tych danych , i tak cały czas na odwrót
|
|
|
![]()
|
|
Nie wiem czy przechodzenie między tymi zakładkami odbywa się ajaxem czy nie, bo jak nie i odświeżasz każdorazowo stronę to dane post/get są usuwane po przejściu do innej strony.
|
|
![]()
|
|
Funkcja pokaż albo ukryj wygląda następująco :
function pokazAlboUkryj(co) { var obiekt = document.getElementById(co); if (obiekt.style.display == 'block') { obiekt.style.display = 'none'; } else { obiekt.style.display = 'block'; } Ten post edytował solandsol12 28.09.2008, 18:04:14 |
|
|
![]()
|
|
tak się nie dogadamy... Zrób screena, jak już nie chcesz wrzucić na serwer, tej strony czy coś to zobaczymy o co chodzi.
|
|
![]()
|
|
Poradziłem sobie już
![]() Pozdrawiam. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 10:08 |