![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 59 Pomógł: 0 Dołączył: 15.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam, przerabiam sobie skrypt kolegi żeby wyszukiwał mi dane z mojej bazy.
mam funkcje wyszukaj przedmiot, i tu jest problem, wyszukuje mi tylko pierwsze 10 wartosci z bazy, reszty tak jakby wogole nie widzialo, lub gdzieś był jakiś limit, którego janie mogę znaleźć . tak na 1 rzut oko, moze macie jakieś pomysły?? podam link do pliku tekstowego, ponieważ nie mogę wkleić kod bo wtedy post jest za długi http://www.tucznik.lua.pl/1.txt -------------------- www.samochodowyleasing.eu
www.samochodowykredyt.eu |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Co to ma wspólnego z OOP? No facet! Trochę się rozejrzyj, zanim coś napiszesz.
Przenoszę na PHP Co do tematu - podaj konkretne zapytanie, bo tak, to ciężko się pokapować. Zauważ, że kryteria tworzą sumę logiczną, którą wiersz w bazie musi spełnić, aby został zwrócony. Może Ty potrzebujesz alternatywy? Pozdrawiam. -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 12:05 |