![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 258 Pomógł: 17 Dołączył: 22.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam taki problem ze google we wszystkich wynikach wyszukiwania pokazuje taki sam opis (wzięty ze strony z najgorszego miejsca ;( ). Przeczytałem ten dokument http://www.google.com/support/webmasters/b...mp;answer=35264 i postępowałem wg wskazówek, odczekałem na kolejna wizytę googlebota i niestety nadal nic. Wszystko wygląda tak samo. dla przykładu podam www.leski.com.pl <-to jest link do google a nie reklama i teraz patrzac od gory 4 pierwsze wyniki pomińmy - pochodza ze starej wersji strony wynik 6 jest poprawny - w opisie znajduje sie parametr meta description ze strony ale w pozostałych sa zupełnie nie pasujące do wyniku informacje Czy ktoś wie co robię źle? Pozdrawiam mrok -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 138 Pomógł: 3 Dołączył: 21.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
każda podstrona powinna mie inny tytuł(tag title) żeby się poprawni ideksowac,
pozatym description powinien miec swoją minimalną długośc Ten post edytował styx 26.09.2008, 19:21:06 -------------------- "Istotne problemy naszego życia nie mogą być rozwiązane na tym samym poziomie myślenia, na jakim byliśmy kiedy je tworzyliśmy". A.Einstein
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 258 Pomógł: 17 Dołączył: 22.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
title - da się zrobić
![]() Cytat pozatym description powinien miec swoją minimalną długośc A mozesz się podzielić wiedzą jaka jest ta minimalna długość? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 138 Pomógł: 3 Dołączył: 21.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
poczytaj trochę na
www.google.com/webmasters/tools/ -------------------- "Istotne problemy naszego życia nie mogą być rozwiązane na tym samym poziomie myślenia, na jakim byliśmy kiedy je tworzyliśmy". A.Einstein
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 19:18 |