![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 51 Pomógł: 1 Dołączył: 22.09.2008 Skąd: Wadowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod body {background:#D8D8D8;margin:0 auto;width:1024px;color:#BB0807;font-size:10pt;font-family: Trebuchet MS;} To działa. Ale tylko W FF, Chromie i Operze. IE (jak zawsze) jest inne i gorsze. Proszę o pomoc, żeby szerokość strony była 1024px. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 387 Pomógł: 273 Dołączył: 18.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zrób diva w którym umieścisz stronę i mu nadasz tą stałą szerokość. Działa na IE i przy okazji możesz coś upiększyć.
-------------------- XMPP: l0ud@chrome.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 51 Pomógł: 1 Dołączył: 22.09.2008 Skąd: Wadowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale ja już mam divy w divie i mam tego dosyć, aczkolwiek spróbuję.
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 595 Pomógł: 282 Dołączył: 24.09.2007 Skąd: Reda, Pomorskie. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
powód: IE pracuje w Quirks Mode (niezgodnym ze standardami CSS)
dodaj odpowiedni nagłówek dokumentu (przed tagiem <html>), np. <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd"> i wszędzie będzie się wyświetlać prawie tak samo... -------------------- - Oh no, my young coder. You will find that it is you who are mistaken, about a great many things... - |
|
|
![]()
|
|
Bardzo dziękuję!!! Pochwała + temat do zamknięcia.
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 27.07.2025 - 07:41 |