Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

7 Stron V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> 10xPomógł z okazji 10000
nospor

Grupa: Moderatorzy

Witam,
właśnie stuknęło mi 10 000 postów. Z tej okazji ogłaszam promocję (zaakceptowana przez admina):
każdy dostanie tylke pomógł x 10 ile nabije postów w tym temacie. Podobną akcję swego czasu urządzał kszychu. Cieszyła się ona dużym powodzeniem, więc powtarzam ją.

Warunki:
- akcja głównie kierowana do nowych użytkowników, ale jak się i starsi pokuszą to proszę bardzo
- zeby nie przesadzic, będzie zliczone tylko 5 nabitych postow, czyli max. 50 pomógł.
- końcowa liczba pomógł nie może być większa, od posiadanej liczby postów
- będą zliczane tylko posty, które były pisane nie częściej niż dwa posty, czyli
źle:
twój post
inny post
twój post

dobrze:
twój post
inny post
jeszcze inny post
twój post

To tak by sie dwie osoby nie zmowily i nie nabijaly

Czas promocji: dziś do nocki. Wieczorem ogłoszę wyniki.

Milej zabawy smile.gif

edit:
Wyniki czas ogłosić
Nasmażyliście tych postow, że hoho... licze i licze i licze... aż se nagle przypomniałem ( winksmiley.jpg ), iż na Hydepark postów się nie nabija. Czemu? Ano każdy wasz post na Hydepark nie powoduje zwiększenia licznika postów. Tak więc każdy z was nabił po tyle samo postow: 0
Czyli teraz mnożymy: 0 x 10 = 0 pomógł. Tak więc stan Waszych pomógł został zwiększony o uzyskaną wartość winksmiley.jpg

Dziękuję z tego miejsca wszystkim tym, którzy wiedzieli oco biega ale siedzieli cicho. Pare osób trzeba było siłą uciszyć, paru zastraszyć, ale jakoś się udało.

Wszystkich urażonych niesprawidliwością tej akcji informuję, iż jest to poważne forum, staramy się tu być sprawiedliwi, raz wychodzi nam to lepiej, raz gorzej, ale na taki pomysl, by rozdawać kilkadziesiąt pomogł paru osobom co sie akurat załapią nikt z nas by nie wpadł. A nawet jakby wpadł, to reszta by go stłumiła w zarodku. Na przyszłość proszę o odrobinę więcej wiary w nas.

Podsumowując: dziękuję za czynny udział w akcji i mam nadzieję, iż macie teraz równie szeroki uśmiech na twarzy co i ja biggrin.gif

--------------------

"Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista
"Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer

Go to the top of the page
+Quote Post
piaseq

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Ciekawa propozycja, ale czy nie będzie to trochę śmiesznie wyglądało gdy osoba z ~10 postami będzie miała 50 pomógł?

Ten post edytował piaseq 25.09.2008, 10:25:09
+Quote Post
nospor

o tym nie pomyslalem. wstydnis.gif

Z racji ze to dopiero poczatek, to dochodzi jeszcze ograniczenie, ze nie mozna miec wiecej pomogl niz sie ma postow (dopisałem to do pierwszego posta)

--------------------

"Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista
"Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer

+Quote Post
mike

Grupa: Przyjaciele php.pl

-----

~nospor w ramch pogoni za Tobą (mam 2. miejsce w ilości postów) to sobie nabiję jednego i dam szansę na zdobycie ~piaseqowi pierwszych 10
+Quote Post
nospor

@mike ty juz dawno odpadles z pogoni za mna winksmiley.jpg Ale staraj sie, staraj.... może kiedys biggrin.gif

--------------------

+Quote Post
mike

-----

A nie chciałbyś bana na tydzień? Do roboty się przynajmniej weźmiesz tongue.gif
+Quote Post
ucho

-----

Tak czy siak wydaje mi się to kompletnie pozbawione sensu. Z drugiej strony całe to zliczanie pomógł też większego sensu nie ma osobiście wolałbym coś do zliczania karmy i +/- przy każdym poście aaevil.gif
+Quote Post
skowron-line

-----

@Mike warana mu za dyskusje z modem

edit
A jak się podejrzy na tematy w których pomógł user to co się pokaże przy tych 10 questionmark.gif

Ten post edytował skowron-line 25.09.2008, 10:36:14

--------------------
I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy.

QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam
http://www.phpbench.com/
+Quote Post
nospor

Cytat
A jak się podejrzy na tematy w których pomógł user to co się pokaże przy tych 10

Klikajac na te liste, wyswietlają sie posty przy ktorych pomogles. Dla listy to bez znaczenia jaką cyferkę masz wpisaną przy pomogl.

--------------------

+Quote Post
krzyszbi

-----

może i bez znaczenia ale jak nie będzie miał żadnego owocnego postu ( np ja smile.gif choć może kilka by się znalazło ) a będzie pomógł to co questionmark.gif lista pusta a pomógł jest tongue.gif

--------------------
Everything should be made as simple as possible, but not simpler. - A.Eainstein
+Quote Post
nospor

tzw. efekt uboczny.
Pytanie za 100 punktow: ktos wogole wchodzi na te liste kto za co ma pomogl?

--------------------

+Quote Post
mike

-----

Normalnie aż mnie dziw bierze. Chłopak rozdaje a wszyscy zamiast się cieszyć, radować i czerpać z tego to kombinują tongue.gif
Powiem teraz coś co z "ust" moderatora nie prędko usłyszycie: proszę o nabijanie postów w tym wątku.
+Quote Post
krzyszbi

-----

a owszem ja czasem wchodzę smile.gif jak czegoś szukam to czasem pomaga
p.s. stosuje się do słów mod-ka i nabijam sobie licznik tongue.gif

--------------------
Everything should be made as simple as possible, but not simpler. - A.Eainstein
+Quote Post
webdice

Developer

Cytat(nospor @ 25.09.2008, 11:46:57 ) *
(...) Pytanie za 100 punktow: ktos wogole wchodzi na te liste kto za co ma pomogl?

Tak, ja winksmiley.jpg.

Cytat(mike @ 25.09.2008, 11:48:12 ) *
Normalnie aż mnie dziw bierze. Chłopak rozdaje a wszyscy zamiast się cieszyć, radować i czerpać z tego to kombinują tongue.gif
Powiem teraz coś co z "ust" moderatora nie prędko usłyszycie: proszę o nabijanie postów w tym wątku.

To prawie jak kupienie na stadionie X lecia "magistra" winksmiley.jpg.
+Quote Post
skowron-line

-----

No ale czasem ludziska mogą sobie pomyśleć ze ktoś kto ma dużo pomógł zapewne mu pomoże a tu kiszka bo kolo sobie nabił w tym temacie.
I ja też czasami sobie zaglądam do opcji pomógł

--------------------
I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy.

+Quote Post
webdice

Developer

P.S. Ja tu tylko pomagam innym winksmiley.jpg.
+Quote Post
mike

-----

Ja też biggrin.gif

Gdyby ktoś chciał nabić punktowanego posta a będzie miał tu za gęsto postów swoich to piszcie PW do mnie. Wstawię jakiś glupi komentarz i będzie można zapunktować.
+Quote Post
skowron-line

-----

To chyba każdy się stara pomóc

--------------------

+Quote Post
nospor

Cytat
Ja tu tylko pomagam innym
Jeśli krzyczenie, zastraszanie, bicie i zamykanie tematow nazywasz pomaganiem, to tak - pomagasz innym winksmiley.jpg winksmiley.jpg winksmiley.jpg

ps: mike tez winksmiley.jpg

ps2: joke ofcourse

--------------------

+Quote Post
qqrq

-----

Cytat(mike @ 25.09.2008, 11:48:12 ) *
proszę o nabijanie postów w tym wątku.

guitar.gif

--------------------
+Quote Post

7 Stron V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 19.08.2025 - 20:22