![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 51 Pomógł: 1 Dołączył: 22.09.2008 Skąd: Wadowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam taki problem z divami, że w FF wszystko mi idzie dobrze, lecz w IE nie. Mam 3 divy, które chcę, żeby były jednakowej szerokości. I te 3 divy mają być w 1 divie: index.php Kod <div id="main"> <center><div style="overflow:hidden" id="container"> <div style="float:left" id="menu_news"> <?php include ('menu_news.php'); ?> </div> <div style="float:left" id="menu_download"> <?php include ('menu_download.php'); ?> </div> <div style="float:right" id="menu_blog"> <?php include ('menu_blog.php'); ?> </div></center> </div> Style CSS wyglądają następująco: style.css Kod #main {margin-left:177px;border:1px solid;padding:5px;} #menu_news {border:1px dotted;padding:5px;width:33%;} #menu_download {border:1px dotted;padding:5px;width:29.6%;} #menu_blog {border:1px dotted;padding:5px;width:33%;} Cóż mam w takiej sytuacji zrobić, żeby działało i na FF i na IE? ![]() A drugą sprawą jest, jak ustawić, żeby w FF i IE szerokość wynosiła 1024px? Napisałem coś takiego w css: Kod width:1024px Ale to działa tylko w FF. W IE już jest szerokość całego ekranu, a nie 1024px. Pozdrawiam -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 12:35 |