![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 24.09.2008 Skąd: www.kupiedom2.com Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiem że to już troche oblatany temat, ale chętnie uslyszę opinię o moim serwisie:
www.kupiedom2.com Jest to portal z ogłoszeniami nieruchomości. Narazie działa za darmo. EDIT: zmoderowano spam -------------------- Polecam moj serwis! :D
www.kupiedom2.com - Masz do sprzedania mieszkanie? a może chcesz kupić dom? zamieść darmowe ogłoszenie! to tylko 2min!! :-) ogłoszenia nieruchomości |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 86 Pomógł: 18 Dołączył: 28.04.2008 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Prezentuje się ciekawie.
W wyszukiwarce brakuje mi możliwości wpisania ilości pokoi i powierzchni (od do) dlaczego cena tylko "do"? Szata graficzna bardzo przyjemna ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 470 Pomógł: 75 Dołączył: 21.09.2005 Skąd: że znowu Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
brak semantyki [nieprawidłowe stosowanie nagłówków, linków - przez co nawt bana od googla możesz dostać], lay nie brzydki ale spamowania w poście na słowo nieruchomości byś sobie oszczędził
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 869 Pomógł: 53 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: Przeworsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak już moi poprzednicy napisali - lay nie brzydki, ale pozmieniałbym trochę rzeczy.
Wszystko się podświętla - bez przesady. "Strona związana jest ze słowami: Kupie dom, sprzedam dom, kupie mieszkanie, sprzedam mieszkanie" ? Podświetlanie formularzy na biały kolor jak dla mnie to zły pomysł. Logotyp moim zdaniem za mały, do całości topu. Brak semantyki. Strona wydaje się być rozrzucona, i trudno jest cokolowiek znaleźć. "aadministracjaaa", o co chodzi? Kod <body bgcolor="#ffffff" text="#000000"> od tego jest css ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 155 Pomógł: 12 Dołączył: 5.04.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w przypadku błędów podczas rejestracji komunikat pojawia się między polami input pod spodem za pewne nie tak to ma wyglądać
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 39 Pomógł: 0 Dołączył: 21.09.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W Polsce największe znaczenie i wartosc ma domena z polskim ccTLD. Nie rozumiem dlaczego serwis postawiłeś na .com.
No cóż mam tylko nadzieję (właśnie sprawdziłem i peelka jest w rezerwacji), że to Ty jesteś w trakcie kupna domeny kupiedom2.pl ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 945 Pomógł: 7 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
poprawiłbym to graficznie. Jakieś to takie hm dziwne. I tło mi sie nie podoba ale to moja opinia.
Ogólnie ok. powodzenia. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 03:00 |