![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 23.09.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam mam stronke o nazwie nagłowek wyglada tak:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- póki co logo strony jest wstawione jako jpg w formie "background=images/logo.jpg" chciałbym wstawic animacje swf mam ja jako
gdzie bym musiał wstawic ten kod ( i czy cały czy jakas jego czesc) zeby zamiast loga logo.jpg wyswietlało mi sie logo.swf ( plik juz mam wgrany do katalogu IMAGES z góry dzieki za odpowiedz Ten post edytował batman 23.09.2008, 20:19:17
Powód edycji: poprawiłem bbcode
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 2 921 Pomógł: 269 Dołączył: 11.08.2005 Skąd: 127.0.0.1 ![]() |
edit Poprawiłem bbcode. Używaj odpowiednich znaczników: do kodu php - znacznik php, do kodu html - znacznik html. -------------------- I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 23.09.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ok poprawie się
Ten post edytował zorby 23.09.2008, 20:40:11 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 86 Pomógł: 18 Dołączył: 28.04.2008 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No to wstaw ten kod zamiast tabelki co masz tło z logiem
i popraw SRC="top.swf" na SRC="IMAGES/logo.swf" A najlepiej w wstawianiu flashy nadajaje sie javaScript "swfobject": http://blog.deconcept.com/swfobject/#examples tu możesz sobie ściągnąć skrypt i są przykłady jak używać |
|
|
-Gość- |
![]()
|
Goście ![]() |
udało mi sie
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 27.01.2006 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Mój problem jest tego typu, że po wstawieniu top swf, robi się pod nim trochę wolnego miejsca jak bym dodał <br>
kod na stronie jaki był wcześniej: Kod <tr> <td colspan="7" background="images/top.jpg" width="609" height="155" alt="" valign="top" style="font-family: tahoma; font-size: 11px; color: 6E6C6C; line-height: 14px"> <p align="right"><br> <br> <br> </p> </td> </tr> kod po umieszczeniu top flasha: Kod <tr> <td colspan="7" valign="top"> <OBJECT CLASSID="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" CODEBASE="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,40,0" WIDTH="609" HEIGHT="155" > <PARAM NAME="MOVIE" VALUE="images/autogielda.swf"> <PARAM NAME="PLAY" VALUE="true"> <PARAM NAME="LOOP" VALUE="true"> <PARAM NAME="QUALITY" VALUE="high"> <EMBED SRC="images/autogielda.swf" WIDTH="609" HEIGHT="155" PLAY="true" LOOP="true" WMODE="opaque" QUALITY="high" TYPE="application/x-shockwave-flash" PLUGINSPAGE="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"> </EMBED> </OBJECT> </td> </tr> Po wstawieniu nowego kodu na stronę, pod topem widać wolną przestrzeń, screen w powiększeniu -> KLIK Ten post edytował lukaszz 22.03.2009, 13:02:48 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.07.2025 - 22:08 |