![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 21.03.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W związku z dynamicznym rozwojem portalu, Gery.pl aktualnie poszukuje:
Programistów PHP / Java Script / SQL Wymagania: * dobra znajomość PHP5, Java Script * doświadczenie w korzystaniu z MySQL, PostgreSQL Mile widziane będą: * znajomość serwera Apache oraz systemu Linux * znajomość XML, XHTML, CSS, AJAX * znajomość PYTHON * umiejętność kreatywnego myślenia * doświadczenie w realizacji dużych projektów Oferujemy: * pracę nad ciekawymi projektami * swobodną atmosferę pracy w młodym zespole * stabilne zatrudnienie na umowę o pracę * wynagrodzenie w wysokości od 2500 zł netto na trzy miesięcznym okresie próbnym * darmową opiekę zdrowotną w prywatnej placówce Praca wyłącznie na miejscu (Wrocław). Wykluczamy możliwość pracy zdalnej. Zastrzegamy sobie prawo skontaktowania się z tylko wybranymi osobami. Adres firmy: 50-559 Wrocław ul. Świeradowska 51-57 tel. 071 3636508 CV proszę wysyłac na adres: biuro@firma.gery.pl Ten post edytował jach 29.09.2008, 09:19:43 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Proszę o podanie pełnych danych firmy., inaczej oferta zostanie przeniesiona do działu Poszukuję
-------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 320 Pomógł: 36 Dołączył: 28.08.2006 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cysiaczek, sorry za off, ale czy wątpisz w realność istnienia gery.pl ?
Oferta jest fajnie podana, kwota zarobków sprecyzowana, Gery jest znane, więc czasem (w takim właśnie przypadku) można chyba odejść troszeczkę od tych zasad, bo przecież korona nikomu z głowy nie spadnie. Mam nadzieję, że nie zasłużyłem sobie na ostrzeżenie, za te moje uwagi ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
chciałem jak cysiaczek napisac, ale po chwili zastanowienia zostawiłem jak jest bo jednak gery.pl to znana firma więc nie ma opcji na jakikolwiek "przekręt" wiec w sumie moznaby nawet przypiać
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 148 Pomógł: 230 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
chciałem jak cysiaczek napisac, ale po chwili zastanowienia zostawiłem jak jest bo jednak gery.pl to znana firma więc nie ma opcji na jakikolwiek "przekręt" wiec w sumie moznaby nawet przypiać no niby tak, ale regulamin to regulamin... -------------------- ET LINGUA EIUS LOQUETUR IUDICIUM
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
@bogdan89 - Zadałeś pytanie, więc mam obowiązek uzasadnić decyzję - na pewno nie dostaniesz za to ostrzeżenia
![]() Nie wątpię w realność istnienia tej firmy - mam tam nawet jakiś e-mail. Nie uważam jednak, aby fakt, że firma jest znana, upoważniał do jakichkolwiek zwolnień od przestrzegania jasno sprecyzowanego regulaminu. Cytat 5. Dane kontaktowe - Bezwzględnie wymagane jest podanie informacji o nazwie firmy jej adresie (ulica, kod, miejscowość) [...] To nie jest tylko kwestia wiarygodności, ale również pomoc dla potencjalnych pracowników, bo mają wszystkie dane w jednym miejscu. Nie byłoby to też w porządku wobec innych firm, od których te dane są wymagane zawsze, z pełną determinacją. Nie mam też nic przeciwko przypięciu tej oferty, ale dopiero, gdy przedstawiciel naniesie poprawki. Jeśli tego nie zrobi do jutra, postąpię tak, jak napisałem w pierwszym poście. Ponadto, nie dla mojej satysfakcji te dane; To subforum jest miejscem, gdzie firmy ogłaszają oficjalnie, że poszukują pracownika na konkretne stanowisko (najlepiej za konkretne pieniądze) i dlatego te oferty muszą spełniać wymagane warunki. Na forum nie ma obecnie mechanizmu zapobiegającego podszywaniu się pod firmy w celu np. popsucia im wizerunku. Mogę założyć konto z nazwą firmy jako loginem i napisać ofertę pracy. W czym zatem może pomóc wymóg podawania pełnych danych? W ustaleniu, że to akurat ta firma padła ofiarą oszustwa, a nie firma z Abchazji, czy z Chin. To, że taka sytuacja nie miała miejsca, nie znaczy, że jest niemożliwa. Na zakończenie. Być może doczekamy się na php.pl zmienionego systemu weryfikacji podmiotów gospodarczych, ale to dopiero jest w trakcie dyskusji. Mam nadzieję, że takie uzasadnienie wystarczy ![]() Pozdrawiam. --26.09.2008 Przenoszę na Giełdę ofert -> Praca oferowana i przypinam. -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 14:59 |