![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 10.10.2002 Skąd: Pabianice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może jestem nudny i takich tematów jest multum, to jednak jeszcze raz proszę o pomoc z apache i php. Mamapcha 1.3.1.9win32 i php 4.2. x ( bo nie pamiętam dalej) :!: . PLIS! PLIS! PLIS! :!: :!: :!: [color=black][/color]
-------------------- "be or not to be to jest kurde pytanie"
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: W - WA -> GRO Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Napisz w czym tkwi problem :!:
-------------------- Zanim zadasz pytanie, zawsze wczesniej zajrzyj do manuala ( pl.php.net/manual/pl/ ).
Szukasz skryptow - www.hotscripts.com |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To, że jesteś nudny już wiem ale o co Ci chodzi dokładnie, kompletnie nie wiem :!:
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 10.10.2002 Skąd: Pabianice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no więc to jest tak. Wypróbowałem już kilka poradników i kursów jak to zroobić. I efekt zawsze jes ten sam: nie chce wyświetlić stronki cy tam byle jakiego gotawca po wpisaniu localhost
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jezeli jestes poczatkujacy to po co brac sie za konfiguracje wszystkiego od podstaw (tzn., Apacha, PHPi czego tam jeszcze...) najlepisj sciagnac FoxServ'a i problem bedziesz mial z glowy - sam Ci wszystko zainstaluje.
|
|
|
![]()
|
|
skorzystam z fox-a. Dzięki za poradę
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.08.2025 - 13:59 |