![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 69 Pomógł: 0 Dołączył: 1.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam pytanko otoz gdzie wstawic w skrypt phpBB. chodzi mi o dokladne miejsce moj kod
Gdzie to wstawic w index.php tak zeby jesli w tabeli site_forums pole blokada bedzie mialo wartosc tak to wtedy powinno mnie przeniesc na wp.pl symulujac blokade forum. dodam ze wartosc
jest przypisana w config.php |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 1 Dołączył: 7.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
podaj kod index.php
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 141 Pomógł: 17 Dołączył: 2.04.2008 Skąd: z Zabrza Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Najlepiej za połączeniem z bazą danych i za przyłączeniem pliku config.php do index.php
A no i za racji, że jest to znacznik meta, najlepiej umieścić go w <head> Możesz też wywolać to zapytanie gdześ wyrzej, i zamiast wyświetlać je za pomocą echo, przypisać to do zmiennej i wywołąć to w miejscu, gdzie jest wyświetlany kod strony. Ten post edytował lukaszgolder 22.09.2008, 22:30:29 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 69 Pomógł: 0 Dołączył: 1.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jest to index.php z phpBB
jak umieszczałem ten kod w common.php to nic sie nie działo:/;/ moze kod jest nieprawidlowy ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 06:05 |