![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 642 Pomógł: 2 Dołączył: 9.03.2006 Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Mam problem z wyswietleniem danych z bazy.
Pierwszy sposob : Mam kod :
dany do bazy oraz te w bazie sa prawidlowe a wywala mi blad Warning mysql_fetch_array(): supplied argument is not valid MySQL reult resource .... Drugi sposob : by WebCM teraz bledy nie wywala ale zamiast zwracac wartosci z bazy pokazuje liczby, np. print "$link[link]"; powinno pokazac link z bazy np. www.costam.pl a pokazuje sie 2 i tyle ;/ Moze mi ktos pomoc ? -------------------- |
|
|
--lion_87-- |
![]()
|
Goście ![]() |
a masz w tabeli kolumne LINK
![]() a to to chyba przypadkiem: Cytat nazwalink
|
|
|
--lion_87-- |
![]()
|
Goście ![]() |
Cytat where nazwalink=$link"
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 642 Pomógł: 2 Dołączył: 9.03.2006 Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Tak mam i nic nie jest przypadkiem
tabela wyglada tak : |id|nazwa|nazwalink|link| ... |1|costam|23-cos-22|www.costam.pl|.... i powinno byc tak ze jak ktos wchodzi na adres link.php?link=23-cos-22 to zostaje wyswietlony w tym przypadku link www.costam.pl -------------------- |
|
|
--lion_87-- |
![]()
|
Goście ![]() |
|
|
|
--lion_87-- |
![]()
|
Goście ![]() |
moze daj $link w ' '
|
|
|
![]()
|
|
Dziala, dzieki
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 850 Pomógł: 120 Dołączył: 15.02.2007 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
ahhhha
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 15:33 |