![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 548 Pomógł: 2 Dołączył: 19.07.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam ...
nie wiem czy to odpowiednie forum by zakladac taki watek ale chcialem zlozyc hold temu wielkiemu muzykowi ktory zmarl dzis w nocy na chorobe nowotworowa ... takich prawdziwych artystow jak on jest juz niewielu ... z czasem bedzie ich coraz mniej ... z wyrazami szacunku Grzegorz -------------------- Computer games don't affect kids; I mean if <span style="font-weight: bold;">Pac Man</span> affected us as kids,we would all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 566 Pomógł: 18 Dołączył: 23.08.2003 Skąd: Łomża Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
podpijuso sie pod twymi slowami
-------------------- *Note: No animals were killed durning the construction of this post.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 896 Pomógł: 76 Dołączył: 15.11.2003 Skąd: Sosnowiec/Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie mogę powiedzieć że słuchałem dużo Niemena, ale i tak mi się bardzo przykro zrobiło.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
dziwny ten świat ..........
Wyrazy współczucia dla najbliższej rodziny |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 581 Pomógł: 0 Dołączył: 21.07.2003 Skąd: Jasło Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Spoko z niego był gośc czytałem w superexpresie to w 1miesiąc go tak załatwiło, lecz taki los nic nieporadzimy.
Ś.p.Czeszław Niemen -------------------- „Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest;
nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.” Jan Paweł II |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 0 Dołączył: 15.02.2003 Skąd: Ziemia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam nadzieje ze ktoregos dnia doczekamy sie tylko kogos kto choc w 10% bedzie mogl mu dorownac. A tymczasem bedzie zyl w naszych sercach.
-------------------- Warsztat: IIS 6.0 | PHP 4.3.10 && 5.0.3 | MySQL 4.1.9 | Smarty 2.6.7 | PEAR | EditPlus 2 Produkcja: FlipTiM |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 31.12.2003 Skąd: Brzeg Dolny Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dziwny jest ten świa, gdzie jeszcze wciąż mieści się wiele zła..." - jedna z moich ulubionych piosenek...
Każdy z nas kiedyś spadnie - jak liść trącony przez wiatr... -------------------- ..:: Żeby wstać trzeba upaść ::..
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 120 Pomógł: 0 Dołączył: 29.11.2003 Skąd: Tarnów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Dziwny jest ten świa, gdzie jeszcze wciąż mieści się wiele zła..." - jedna z moich ulubionych piosenek...
Każdy z nas kiedyś spadnie - jak liść trącony przez wiatr... i nastepny cytat ![]() Cytat ..:: Żeby wstać trzeba upaść ::..
ale chyba umarli z grobu wstawali tylko w resident evil ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 214 Pomógł: 0 Dołączył: 3.01.2004 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie bylem jego zagorzalym fanem ale szkoda mi go
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 29.06.2025 - 02:24 |