![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 49 Pomógł: 0 Dołączył: 11.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, szukam tego już dość długo i nic. Chodzi mi o (prawdopodobnie w javascripcie) funkcje która sprawdza czy dany przycisk został wciśnięcy (np. został oddany głos na jakiejś topliście) jeśli tak to przenosi nas na daną strone albo można wcisnąć przycisk do kontynuowania działania skryptu.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 231 Pomógł: 17 Dołączył: 26.08.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Ja bym takie coś zrobił w PHP za pomocą ciasteczek...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 375 Pomógł: 20 Dołączył: 28.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co z tego, że JavaScript zablokuje przycisk, jeśli w PHP nie zastosujesz zabezpieczeń? Można zastosować cookies, lecz najlepiej zachować informację o adresie IP w jakimś pliku na serwerze lub w bazie danych.
Napisz więcej na temat implementacji rankingu. -------------------- „Jesteśmy różni, pochodzimy z różnych stron Polski, mamy różne zainteresowania, ale łączy nas jeden cel. Cel ten to Ojczyna, dla której chcemy żyć i pracować.” Roman Dmowski
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 607 Pomógł: 23 Dołączył: 8.09.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Możesz to zrobić np. tak:
1) 2)
no i ewentualnie możesz teraz wyłączyć możliwość wciśnięcia drugi raz przycisku Ten post edytował Spirit86 21.09.2008, 21:09:22 -------------------- Audio: Metallica, Soil, RHCP, OffSpring, Green Day, "Retro", Gorillaz, Disturbed, Coma
DB: MySQL 4.1 | php: 4.4.3 Pomogłem Ci? Wciśnij przycisk POMÓGŁ. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 49 Pomógł: 0 Dołączył: 11.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Thats exactly what I need
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 16:00 |