![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 21.09.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Widziałem kiedyś podobny temat na tym formu, ale nie mogę go teraz znaleźć :/ Chodzi mi o prosty skrypt do zamiany wyniku funkcji time() na datę w formacie yyyy-mm-dd H:i:s Czy może ktoś pomóc? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 535 Pomógł: 27 Dołączył: 3.05.2005 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Z manuala:
Opis string date ( string $format [, int $znacznik_czasu ] ) Zwraca datę sformatowaną zgodnie z szablonem podanym w argumencie jako znacznik_czasu , lub aktualnego czasu w przypadku wywołania jej bez tego argumentu. Innymi słowy, znacznik_czasu jest parametrem opcjonalnym, domyślnie pobierającym wartość funkcji time().
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 789 Pomógł: 41 Dołączył: 30.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiesz co, edgars, większego lenia chyba nie widziałem. Zobacz co się znajduje w manualu pod hasłem time" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual... Proszę, zobacz.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wlamywacz, i tak zły kod podałeś. Ale niech autor się wysili i ruszy do manuala. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 535 Pomógł: 27 Dołączył: 3.05.2005 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Heh dziwne : )) Chyba źle przeczytałem coś
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 00:22 |