|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 43 Pomógł: 0 Dołączył: 27.04.2007 Ostrzeżenie: (0%)
|
Witam mam pewien problem a mianowicie nie wiem jak wysłać przez funkcję mail() elementy z formularza(checkbox) chodzi mi o dni.
Próbowałem na kilka sposobów np: Kod <?php $imie_nazwisko=$_POST['imie_nazwisko']; $adres=$_POST['adres']; $telefon=$_POST['telefon']; $e_mail=$_POST['e_mail']; $wiek=$_POST['wiek']; $godziny=$_POST['godziny']; if (!empty($_POST['dni'])){ foreach($_POST['dni'] as $value){ $dni = $value; } } $adresdo='xxx'; $temat='yyy'; if (!$imie_nazwisko || !$e_mail || !$adres){ echo 'Nie zostały wypełnione wszystkie pola. Wróć do poprzedniej strony żeby uzupełnić'; exit; } $zawartosc='Imie i nazwisko: '.$imie_nazwisko."\n" .'Adres: '.$adres."\n" .'Telefon: '.$telefon."\n" .'E-mail: '.$e_mail."\n" .'Wiek: '.$wiek."\n" .'Godziny:'.$godziny."\n" .'Dni: '.$dni."\n" mail($adresdo, $temat, $zawartosc); echo 'Twoje zgloszenie zostalo przyjete.Wróć do strony '; echo '<a href="index.html">GLÓWNEJ</a>'; W tej postaci wysyła się tylko ostatni zaznaczony dzień ;/ Proszę o pomoc. |
|
|
|
polishmilk Problem z mail() 21.09.2008, 19:26:41
wlamywacz Nadpisujesz zmienną.
[PHP] pobierz, plaintext ... 21.09.2008, 19:32:59
polishmilk Super! Działa wielkie dzięki. 21.09.2008, 19:39:05
wlamywacz Pomógł plx ; ) 21.09.2008, 19:44:54 ![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 23.12.2025 - 00:17 |