![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 281 Pomógł: 0 Dołączył: 8.07.2005 Skąd: EU Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam
bardzo prosze o pomoc w rozwiazaniu, wydawaloby sie banalnego, problemu. otoz: jako przegladarki www uzywam firefox 3.0.1, logujac sie na jakas strone, np. email, musze podac login i haslo, za kazdym razem jak to robie ff pyta mnie sie czy zapisac to haslo, na jednej stronie kliknolem zeby nigdy nie zapisywal (dla tej konkretnej strony) i juz sie przestal pytac, jak teraz mam zrobic zeby jednak je zapamietal? przelecialem wszystkie ustawienia i nic nie znalazlem a opcja w sekurity remember passwords for sites jest zaznaczona i drugie pytanie jak moge zmienic domyslny program do odtwarzania plikow avi i mpg otwieranych bezposrednio ze strony www? obecnie otwieram te pliki za pomoca qt a ja chcialbym zmienic na cos innego w ustawieniach qt odchaczylem wszystkie pliki, ustawilem domyslne otwieranie tego typu plikow dla bestplayera a dalej otwiera mi sie w qt wiem ze obydwa moje pytania sa banalne ale powoli mam ochote wyzucic kompa przez okno - pomocy ![]() -------------------- człowiek nie sznurek wszystko wytrzyma
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 387 Pomógł: 273 Dołączył: 18.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Narzędzia -> opcje -> bezpieczeństwo -> wyjątki. Dalej się domyślisz
![]() 2. Narzędzia -> opcje -> aplikacje... i tam masz ustawienia. -------------------- XMPP: l0ud@chrome.pl
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 281 Pomógł: 0 Dołączył: 8.07.2005 Skąd: EU Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
niestety,
tak jak pisalem w pierwszym poscie- przelecialem wszystkie ustawienia i nic a tam gdzie napisales w tych wyjatkach jest pusto co do drugiego to wielkie dzieki - o to chodzilo -------------------- człowiek nie sznurek wszystko wytrzyma
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 06:19 |