![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 1 Dołączył: 4.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,poszukuję skrypty który umożliwi edytowanie plików na serwerze poprzez skrypt php,czyli :
Wchodzę sobie na stronę : www.jakasstrona.pl/admin/edytuj.php , wybieram plik i wyskakuje mi pole z zawartością pliku,edytuję i klikam SUBMIT, ![]() Z góry dziękuje ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 437 Pomógł: 42 Dołączył: 16.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proszę ;p
Proszę ;p |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 1 Dołączył: 4.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki ! wszystko działa,poprawnie !;)
btw. coś ci podwójnie wyszło ![]() btw. mam jescze jedno pytanie : jak zrobić by nie pokazywało folderów ;p i plików wybranych przezemnie?;p Ten post edytował rashas 21.09.2008, 12:47:52 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 4.01.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie koledzy. Proszę pomóżcie
![]() Dzięki z góry. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
A może więcej szczegółów? Mam wrażenie, że gdzieś popełniłeś błąd w składni, ale podałeś za mało danych.
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 4.01.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
więc tak, na samym początku dokumentu:
<?php $katalog = opendir("./"); - tu w nawiasach wpisałem ścieżkę z której ma czytać("page/") , następnie w miejscach gdze byłu "edytuj.php" wpisałem nazwe swojego dokumentu czyli plik1.php I to tyle. Może czegoś do końca nie zrozumiałem. Szukałem sporo. Chyba tydzień. Na necie i wogóle i nic. Dzięki z góry za pomoc, pozdro harleyzbro Jeszcze raz proszę o pomoc. Dalej nie mogę uporać się z tym kodem. Pozdrawiam forumowiczów php.pl. ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 11.05.2008 Skąd: biurko w duzym pokoju Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Jak pod ten skrypt podczepić hasło? Chodzi mi o to aby można było oglądać i zapisywać zmiany po podaniu hasła Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 28.12.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dokopałem się do tego skryptu, myślę, że mniej więcej by mi pomogło, niestety nie chce mi to działać.
Wszystko zapisane w pliku panel.php Kod wygląda tak:
Wyświetlają mi się pliki z podanego katalogu ale nie wyświetla się textarea, jak klikam w edytuj plik strona się jakby odświeża. Jakieś rady ? @edit rozwiązane. W linijce 13stej: należy dodać również ścieżke do pliku:
Ten post edytował Patrixer 28.12.2011, 18:32:33 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 06:55 |