![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 47 Pomógł: 0 Dołączył: 7.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Czy moglby ktos mi udzielic informacji czy mozna stworzyc fakture pro forme w Adobe Readerze. Jesli tak to jak mam sie do tego zabrac.prosze o pomoc Pozdrawiam
Powód edycji: Dodałem tag. /webdice
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 86 Pomógł: 18 Dołączył: 28.04.2008 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Reader jak sama nazwa wskazuje służy do...
sterowania radiem ![]() a tak już poważnie to do tworzenia pdfów w PHP służy biblioteka FPDF http://www.fpdf.org/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 171 Pomógł: 18 Dołączył: 17.04.2006 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kwestia tego jak bardzo "zaawansowana graficznie" jest ta fakturka. Ostatnio szukałem dobrego convertera z obsługą CSSa i raczej tu wielkich rewelacji nie ma. Pozostaje kompromis pomiędzy "brzydka" fakturka, generatorem zamulającym serwer lub jak napisał poprzednik FPDF (zresztą większość tych co wymieniłem to jego pochodne) i wprowadzaniem ręcznie układu znaków.
-------------------- www.fachoweuslugi.pl | www.zlec-usluge.pl | www.pokazsie.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 3 045 Pomógł: 290 Dołączył: 20.01.2007 ![]() |
Na przyszłość proszę patrzeć w którym dziale umieszcza się tematy. Przenoszę na Przedszkole.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 16.02.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może to ci pomoże
skrypt faktura pdf/ Ja z niej skorzystałem i działa ok. Można dodawać wlasne logo i nie walą się polskie znaki Pozdrawiam |
|
|
-nah- |
![]()
|
Goście ![]() |
Jak kolega wyzej - tyle ze nowoczesniejsza: generowanie faktury vat w pdf w php - dopasowana do nowych stawek vat, z podpisem elektronicznym i tak dalej - z reszta na stronie maja to opisane
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 707 Pomógł: 290 Dołączył: 16.12.2008 Skąd: Śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak już tak linkami rzucamy to kiedyś też skrobnąłem taką klasę:
http://ebizo.pl/EbiFaktura/ Używana jest już z powodzeniem w kilku serwisach i sklepach. Co do wyglądu jest system templatek - kto co sobie uskrobie, jeden z moich klientów zrobił bardzoo ładną fakturę ale nie udało mi się od niego wyprosić kodu.. Korzystam z mPDF. Ten post edytował markonix 17.04.2012, 20:47:23 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.07.2025 - 06:42 |