![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 138 Pomógł: 0 Dołączył: 29.10.2006 Skąd: BB Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zrobiłem sonde na sondy . pl
Gdy wklejam kod w localhost to wszystko działa natomiast na serwerze w momencie ładowania sondy ładowanie strony sie urywa a przeglądarka twierdzi ze strona jest juz załadowana :/ Czego to może być przyczyna ? Ten post edytował grattz 18.09.2008, 19:05:20 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 3 045 Pomógł: 290 Dołączył: 20.01.2007 ![]() |
Nie możesz includować adresu, tylko plik.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 138 Pomógł: 0 Dołączył: 29.10.2006 Skąd: BB Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To dlaczego taki kod jest podany przez sonda. pl ?
I dlaczego działa na localhost. Dziwne :| -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 3 045 Pomógł: 290 Dołączył: 20.01.2007 ![]() |
Źle się wyraziłem, adresy można includować, ale przy odpowiednio skonfigurowanym serwerze (nie pamietam niestety jaka to dyrektywa, szukaj pod frazą URL file access).
Pierwsze co zrób to włącz pełne raportowanie o błędach. Poza tym masz literówkę w linku (http, a nie htt). EDIT: Możesz spróbować z file_get_contents" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 103 Pomógł: 1 Dołączył: 19.08.2008 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja tam w prawdzie się nie znam, ale czy zamiast includowania nie możesz użyć zwykłego iframe'a?
|
|
|
![]()
|
|
Cytat Poza tym masz literówkę w linku (http, a nie htt). To mi tutaj skrypt ucina. (jakies zabezpieczenie) Nie da sie tego zmienić. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 102 Pomógł: 22 Dołączył: 3.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A nie możesz użyć po prostu tej wersji javascriptowej, wklejania sondy którą tam podają?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 31.07.2025 - 08:40 |