![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 18.09.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam
mam pytanko. dostalem od kumpla jego dane na FTP do jego strony.pisana w PHP. pozwolil mi ja sobie "wziac" i pocwiczyc, pozmieniac, czegos sie nauczyc. czy moge sobie skopiowac cala zawartosc na ftp na np.yoyo.pl?? bedzie mi to dzialalo tak samo jak jemu?? jestem z tego lewy wiec wybaczcie mi jesli to durne pytanie;] |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 217 Pomógł: 40 Dołączył: 20.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak wszystko będzie działało jeśli skopiujesz wszystko, a skrypt nie ma powiązań z wewnętrzną bazą danych (localhost). Tak w ogóle do prób radze Ci wykorzystać np. webserva.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 18.09.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mi chodzi dokladnie o "zmienie i zobacze co sie bedzie dzialo"...wiec da sie tak??
to skoro juz mam temat to nie bede zakladal nowego.mianowicie mam jeszcze jedno pytanie.chce skopiowac plik config i mi wyskakuje blad 550 conf Permission danied.co to jest?? i co z tym mam zrobic?? prosilbym tak bardziej zrozumiale:) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 590 Pomógł: 40 Dołączył: 11.01.2007 Skąd: Centrum Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mi chodzi dokladnie o "zmienie i zobacze co sie bedzie dzialo"...wiec da sie tak?? to skoro juz mam temat to nie bede zakladal nowego.mianowicie mam jeszcze jedno pytanie.chce skopiowac plik config i mi wyskakuje blad 550 conf Permission danied.co to jest?? i co z tym mam zrobic?? prosilbym tak bardziej zrozumiale:) Znaczy to ni mniej ni więcej jak tylko "Nie masz uprawnień do wykonania tej czynności" -------------------- 404
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 266 Pomógł: 9 Dołączył: 21.05.2008 Skąd: Łomianki Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ustaw tzw. chmody... Jak to się robi... Zależy od programu najlepiej powie google ew. napisz tutaj nazwę programu a ktoś opisze...
-------------------- ![]() "Do bramy, bo pada deszcz Gdy zaćpiesz przejdzie dreszcz I wróci, wróci tęcza barw I pęknie twój wrogi świat" R. Riedel |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 29.06.2025 - 02:50 |