![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 18.09.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam wszystkich
poszukuje jakiegos gotowego rozwiazania do automatycznej szybkiej instalacji sklepu ... chodzi mi o takie cos ... mam strone na ktorej jest formularz do rejestracji (założenia sklepu internetowego) - klient rejestruje sie podaje subdomene jaka chce i wysyla a system nie wiem sam instaluje skrypt i wysyla potwierdzenie do osoby ktora zechciala zarejestrowac sie ... ta klika w link w emailu i ma swoj sklepik .. sposob rejestracji podobny do sklepna5.pl prosze o pomoc ... skrypt sklepu kotry bede instalowal .. zen-cart (darmowa usluga - open source) w zamian za wyswietlanie 2-3 reklam stron pokrewnych w boksach pozdrawiam Marcin |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 663 Pomógł: 6 Dołączył: 3.06.2007 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
łoo ambitne
![]() -------------------- http://www.berry.nazwa.pl/edico/public_html/index.php ----> under construction
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 18.09.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie wiem czy jest czy nei ma ;] ale na prawde poszukuje czegos takeigo moze i byc platne jesli niznajde wtedy poszukam osby kotra byl by w stanie cos takiego napisac ;]
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 403 Pomógł: 68 Dołączył: 20.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a masz swój serwer? mogę spróbować pomóc ale dopiero jak wyrazisz chęć wynajęcia kogoś.
-------------------- Pomogłem? wyraź to i kliknij "Pomógł"
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 19:44 |