![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 2 Dołączył: 18.09.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiem, że ten temat jest dość często poruszany., ale jednak mam pewien problem. Otóż użyłem jednego z formularzy z tej strony i trochę go zmodyfikowałem pod własne potrzeby. Wrzuciłem pliki na serwer cba i wszystko działa,maile dochodzą, treść jest wyświetlana. Przerzuciłem potem pliki na inny serwer klienta i niestety nie dochodzą już maile. Skrypt na pewno jest dobry bo wszystko działa. Napisałem maila do admina serwera i napisał mi, że serwer obsługuje PHP i "Czy Pana skrypt php uwzględnia autoryzację? Serwer uran wymaga autoryzacji przy przesyłaniu poczty."
Teraz pytanie co zrobić, żeby skrypt uwzględniał autoryzację? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 419 Pomógł: 42 Dołączył: 12.08.2008 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ściągnij darmową klase smtp która to uwzględnią.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 374 Pomógł: 149 Dołączył: 1.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A masz tam skonfigurowany STMP?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 2 Dołączył: 18.09.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
"Tak jest skonfigurowany protokół smtp przy wysyłaniu poczty wymagana jest autoryzacja auth-smtp."
Patrzyłem po darmowych klasach, ale nie wiem jak to wrzucić i jak to połączyć ze sobą, żeby działało. Liczę na waszą pomoc (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 22:14 |