![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 2 Dołączył: 13.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chciałbym użyć kalendarza z http://www.dynarch.com/projects/calendar/, niestety gdy próbuje zainstalować go na stronce, pojawia się error Calendar.setup:\n Flat specified but can't find parent. Sprawdzałem w kodzie
CODE if (params.flat != null) { if (typeof params.flat == "string") params.flat = document.getElementById(params.flat); } } To przypisanie do params.flat obiektu elementu daje null. Nie wiem czemu tak się dzieje, params.flat przed przypisaniem przechowuje ID diva w którym chcę żeby kalendarz się wygenerował, czyli tak jak powinno być. Funkcja była umieszczona w sekcji head, bez żadnego triggera sprawdzającego gotowość dokumentu. Ten post edytował ahead 17.09.2008, 20:17:26 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
1) czy twoj div ma takie id?
2) w ktorym miejscu wykonujesz ten kod? Bo jak przed utworzeniem calego dom, to niestety ale tak sie bedzie dziac. Najpierw ma sie strona wygenerowac, a dopiero potem ma pojsc ten js -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 17:17 |