![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 789 Pomógł: 41 Dołączył: 30.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wygląda na to, że już wkrótce programiści, którzy upodobali sobie PHP, będą mogli w łatwy sposób tworzyć aplikacje działające w przeglądarce na platformie Flash/Flex i na desktopie za pośrednictwem bibliotek uruchomieniowych AIR. Będzie to możliwe dzięki porozumieniu o partnerstwie, jakie podpisały ze sobą Adobe i Zend – główny dostawca komercyjnych rozwiązań dla tego wolnego języka programowania. Więcej....
Nic nie dodając - ekstra sprawa, nie? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 2 921 Pomógł: 269 Dołączył: 11.08.2005 Skąd: 127.0.0.1 ![]() |
Dla mnie bomba. Widziałem jakiś czas temu bardzo fajny tutorial, w którym opisano jak zrobić upload plików drag and drop. Wystarczyło tylko przeciągnąć plik z dysku do okna przeglądarki. Wszystko w oparciu o AIR.
-------------------- I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 155 Pomógł: 12 Dołączył: 5.04.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dla mnie bomba. Widziałem jakiś czas temu bardzo fajny tutorial, w którym opisano jak zrobić upload plików drag and drop. Wystarczyło tylko przeciągnąć plik z dysku do okna przeglądarki. Wszystko w oparciu o AIR. zapewne o tym mówisz: http://devzone.zend.com/article/3650-Deskt...-and-JavaScript -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 2 921 Pomógł: 269 Dołączył: 11.08.2005 Skąd: 127.0.0.1 ![]() |
Cytat zapewne o tym mówisz: Dokładnie o to mi chodziło. Nie mogłem znaleźć linka. Ciekawe kiedy wyjdzie ZF 1.7 z implementacją tych bajerów ![]() -------------------- I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 23:36 |