Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

Reply to this topicStart new topic
> [Symfony] Problem z reklamami google?
phpion
post 17.09.2008, 07:25:34
Post #1

Grupa: Moderatorzy

Witam,
mam dość ciekawe zjawisko. Nie wiem z czym to jest związane (dostawca internetu?). Sprawa wygląda tak: mam stronę w Symfony i umieściłem na niej reklamy google. Sęk w tym, że w trybie prod ich nie widzę, natomiast w dev'ie się wyświetlają. Cache czyściłem kilka razy. Co dziwniejsze: w kodzie strony (tryb produkcyjny) widzę kod służący do wyświetlania reklam ale samych reklam "ani widu, ani słychu". Spotkał się ktoś z podobnym zjawiskiem?
Pozdrawiam,
pion

PS: teraz zauważyłem: po przejściu na dowolną stronę ze strony głównej (nawet o dokładnie takiej samej zawartości jak strona główna!) reklamy się wyświetlają. Źródła są takie same - w szczególności sekcja head, czyli title + meta (o ile ma to znaczenie).

PS2: sądząc po powyższym problem raczej nie ma związku z Symfony, w związku z czym przepraszam za pochopne napisanie posta w dziale Frameworki i proszę o przeniesienie do odpowiedniego działu.

Ten post edytował phpion 17.09.2008, 07:31:59
Go to the top of the page
+Quote Post
webdice
post 18.09.2008, 18:01:58
Post #2

Developer

Grupa: Moderatorzy

Przenoszę na Przedszkole (~phpion nie obraź się, ale nie wiadomo czego dotyczy problem, a to subforum pasuje najbardziej).
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 19.07.2025 - 01:45